Kummiksi Lapinvuokon siperianhuskylle?

Lähdin tähän hankkeeseen toivomuksesta. 

Tuoton sitoudun käyttämään koirien ruokintaan, eläinlääkärikuluihin sekä muuhun hoitoon.

"VUOSIKUMMI"

Kummiksi ryhtyessäsi sitoudut maksamaan

- 30€/kk vuoden ajan kerran kuussa tai

- 180€ kaksi kertaa vuodessa tai

- kertamaksuna 360€    Hinnat sisältävät ALV:n (24%)


Mitä tällä hinnalla saat:

- Kuvan ja esittelyn kummikoirastasi, minkä saat itse valita eri vaihtoehdoista.

- Terveiset kuvan tai videon kanssa kerran kuussa.

- Kuvat ja muut materiaalit ovat vapaasti käytettävissäsi.

- Vuodenajasta riippuen joko lyhyen rekiajelun ja tutustumisen koko laumaan Rovaniemellä tai tutustumiskäynnin kesäaikaan kotikennelissä Kuhmoisissa. Tämä siis koko perheelle. Tämän etuisuuden voi myös siirtää haluamalleen perheelle.


"KUUKAUSIKUMMI"

Kuukausikummiksi ryhtyessäsi, maksat 30€ kertamaksuna (sis. alv 24%))

Mitä tällä hinnalla saat:

- Kuvan ja esittelyn kummikoirastasi ja vapauden julkaista sitä


Mikäli kiinnostuit asiasta, ota yhteyttä lapinvuokonkennel@gmail.com

KummikoiravaihtoehdotPidän toiminnan pienimuotoisena ja koiralla voi olla vain yksi "koko vuoden kummi".

Erikseen mainituilla koirilla voi olla useampi "kuukauden kummi".

Kaikki koirat ovat rekisteröityjä siperianhuskyja

Lapinvuokon Vega (FI53194/19 )

Reilun vuoden vanha narttu. Nimi tulee taivaalta, jossa Vega tuikkii Lyyran tähdistön päätähtenä. Tummakuonoinen ja muutenkin tumma. Pieni ja kevyt tehopakkaus. Aluksi valjakkokäyttäytyminen oli kaameaa riehumista, mutta nuoresta iästään huolimatta siirsin sen keulaan kokeeksi. Niin käytös rauhoittui ja vahvasti epäilen, että Vegasta tulee vielä johtajakoira.

Vegalla on kummi


Lapinvuokon Athene (FI53204/19 )


Reilun vuoden vanha narttu. Nimi tulee Kreikan mytologiasta, jossa Athene on tiedon, viisauden ja sotataidon jumalatar. Toivottavasti vain kaksi ensimmäistä on enteitä. Athene on melko tumma ja keskikokoinen. Sillä on voimakas tahto ja se pitää puoliaan veljiensä seurassa. Valjakossa se on melko rauhallinen ja juoksee toistaiseksi tiimikoirana. Pentuna se erottui muista tunkemalla itseään syliin useimmin koko porukasta.

Athenella on kummi


Lapinvuokon Selene (FI53205/19 )


Reilun vuoden vanha narttu. Nimi tulee Kreikan mytologiasta, jossa Selene on kuun jumalatar. Selene on ns. riistavärinen ja sinisilmäinen ilopilleri. Se rakastaa kaikkia ihmisiä. Selenen rekikoiraura on alkanut hyvin emänsä vierellä. Nämä kaksi ovatkin erottamattomat ja nukkuvat samassa kopissa.

Lapinvuokon Helios (FI53201/19 )


Reilun vuoden vanha uros. Nimi tulee Kreikan mytologiasta, jossa Helios on auringon henkilöitymä. Helios on vaalea, melko kookas ja muhkeaturkkinen. Se on iloinen ja reipas. Valjakossa se on aloittanut uransa pyöräkoirana veljensä Apollon kanssa.Lapinvuokon Apollon (FI53202/19 )

Reilun vuoden vanha uros. Nimi tulee Kreikan mytologiasta, jossa Apollon on jumala, jonka erikoisaloja ovat parannustaito, jousiammunta, ennustus ja runollisuus. Ihan ei mennyt kohdalleen tässä isossa pikkupojassa. Apollon on kookas ja hiukan totinen luonne. Tuo mieleen isänsä Jogasin. Valjakossa se on löytänyt paikkansa veljensä Helioksen vierestä pyöräparissa kokonsa vuoksi.


Lapinvuokon Eros (FI53203/19 )

Reilun vuoden vanha uros. Nimi tulee Kreikan mytologiasta, jossa Eros on rakkauden ja seksuaalisen vetovoiman jumala. Toivottavasti nimi ei ole enne. Eros on veljeksistä pienin ja kevyin. Väriltään se muistuttaa sutta. Se on todella ihmisrakas ja juoksee valjakossa tiimikoirana siskonsa Athenen vieressä.

Lapinvuokon Lucky Luke (FI52019/14 )

Kuusivuotias uros. Vahvin ja suurin koira valjakossa. Lucky oli pentueensa ainut pentu, joka selvisi vaikeasta synnytyksestä. Siitä nimi Lucky. Sillä on pohjaton ruokahalu, mikä on rekikoiralle hyvä ominaisuus. Se on aina valmis töihin. Hihnassa käytös aivan mahdotonta. 


Luckyllä on kummi
Kaskensavun Iisak (FI49844/14 )

Kuusivuotias uros. Iisakki on pienikokoinen uros. Se tuli minulle parivuotiaana eikä alku ollut helppo. Se oli kovin ujo eikä meinannut löytää paikkaansa laumassa. Onneksi en antanut periksi ja lopulta Iisakki päätti, että olen ihan ok. Pian se nousikin johtoon ja on juossut johtajana siitä lähtien. Se on varma vapaanapidettävä ja juokseekin aina omalle paikalleen valjakon keulaan. Edelleenkään se ei perusta asiakkaiden rapsutuksista ja piiloutuu mieluummin johtoparinsa Meekon alle.

Iisakilla voi olla "kuukauden kummeja"


Ilo (FI12682/17 )


Nelivuotias uros. Ilo on minulla nyt toista kauttaan. Jos joku on koetellut sietokykyäni, niin Ilo. Viime kaudella se silppusi valjaita ja seisinkejä ihan urakalla. Olin jo antaa periksi sen kanssa, mutta siinä on paljon hyvää. Se on nimensä mukainen iloinen hösöttäjä. Olisiko se vihdoin aikuistunut, kun käytös on rauhoittunut eikä yksiäkään valjaita ole vielä tuhottu. Se on myös löytänyt paikkansa laumassa. Näin tiiviiseen laumaan ei ole helppoa tulla, mutta nyt näyttää hyvältä.

Ilolla on kummi

Lapinvuokon Tsahkal (FI51690/12 


Kahdeksanvuotias narttu. Tsahkal on saanut nimensä Kilpisjärven tuntureilta. Nimesin tämän pentueen Haltin alueen tunturijärvien mukaan. Tsahkal kävi omalla järvellään jo ensimmäisellä kaudellaan. Tsahkal juoksee kaikilla paikoilla valjakossa. Sillä on ollut yhdet pennut ja se on Luckyn emä.

Lapinvuokon Jogas (FI51694/12 )

Jogas on kahdeksanvuotias uros. Sen nimi tulee Käsivarren erämään tunturijärvistä. Jogas on käynyt omalla nimikkojärvellään. Se juoksee pyöräkoirana Kätkän kanssa ja on varma työskentelijä. Se on myös nuorimman pentueeni isä.

Lapinvuokon Meekon (FI51693/12 )


Meeko on kahdeksanvuotias uros. Sen nimi tulee Käsivarren tuntureilta. Se kävi omalla nimikkopaikallaan jo ensimmäisellä työkaudellaan. Meeko juoksee johdossa. Se on ihmisrakas ja ottaa vastaan mielellään rapsutuksia asiakkailta.Lapinvuokon Bilbo (FI53956/10 )

Kun tämän kennelin koiria listataan, niin ei Bilboa voi jättää pois, vaikka se onkin jo osa-aikaeläkeläinen. Bilbo täytti kymmenen vuotta syksyllä. Sen työnä on nyt juosta johtajana junnuja opettaen. Siinä se on paras esimerkki, mitä voi olla. Ennen lähtöä se makaa rauhassa yksin valjakon keulassa ja pomppaa pystyyn heti lähtökäskyn saatuaan. Bilbo on ollut ns. ykkösjohtajani jo vuosia. Se on ainoa koiristani, jonka voin tällä hetkellä sanoa olevan avoimen kentän johtaja. Lisäksi se on rauhallinen ja ystävällinen asiakkaiden kanssa. Erityisesti se pitää lapsista.LÄMMIN KIITOS! 💓


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

KAUSI 2020 - 2021

Neuloosi